AcasăActualitatePoliţia Rutieră Constanţa – 3 accidente, un arestat

Poliţia Rutieră Constanţa – 3 accidente, un arestat

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate 184 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.600 lei.

 Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a trei accidente.

 

-La data de 19 septembrie a.c., ora 16.30, în municipiul Constanţa, M. Andrei, de 76 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis şi ajungand la intersecţie cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, din cauza nerespectării culorii roşii a semaforului electric, a intrat în coliziune cu un microbuz care circula regulamentar, fiind condus de T. Constantin, de 33 ani, din Constaţa. În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism care era oprit la semafor. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a  lui G. Năstase, de 25 ani, care se afla în autoturismul oprit.

 -La data de 19 septembrie a.c.,ora 19.00, în municipiul Constanţa, Ţ. Aurel, de 66 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada I.L.Caragiale şi ajungand în apropiere de intersecţie cu strada Eliberării a efectuat viraj la stanga fără să se asigure şi  a intrat  în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de P. Augustin Marian, de 42 ani, din Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.

 -La data de 19 septembrie a.c., ora 20.40, în municipiul Constanţa, V. Ion Claudiu, de 23 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe Şoseaua Mangaliei şi,  ajungand în dreptul unui marcaj pietonal, nu a acordat prioritate şi a accidentat grav pe C. Aura, de 35 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile regulamentar.

Infracţiuni rutiere

 Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier cercetează în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie pe B.D.A. de 22 ani, din  Năvodari, suspectat că în ziua de 11.09.2012, ora 07.45, pe strada Constanţei din Năvodari, a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inpectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, urmând a fi prezentat procurorilor de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea sesizări instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive.