AcasăActualitateComunicat de presă - Jaful din bani pulbici, fără limite în guvernarea...

Comunicat de presă – Jaful din bani pulbici, fără limite în guvernarea PDL

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal constată încă o dată că jaful din bani publici practicat în timpul guvernării PDL nu a avut limite. După tunurile date la Ministerul Dezvoltării, la Poșta Română, după contractele grase atribuite clientelei politice, vedem acum cât de departe a mers sfidarea PDL la adresa românilor.

În timp ce sute de mii de oameni au rămas pe drumuri fără loc de muncă, în timp ce milioane de pensionari trăiesc de pe o zi pe alta, în timp ce ne spuneau să suportăm măsurile de austeritate pentru că nu există altă cale, Emil Boc și Mihai Răzvan Ungureanu aruncau milioane de lei pe deplasări și pe cheltuieli de protocol.

Considerăm că Mihai Răzvan Ungureanu, acel premier care ținea lecții despre muncă și îi apostrofa pe sinistrații înzăpeziți, trebuie să dea socoteală publicului pentru sumele aruncate pe băuturi scumpe, parfumuri, creme, cheltuieli care denotă expresia disprețului și nepăsării ce au caracterizat guvernarea PDL. Deși a cheltuit nu mai puțin de 10 miliarde de lei vechi în doar 78 de zile de guvernare, pentru a-și asigura confortul personal pe banii statului, Ungureanu a refuzat cu aroganța specifică să dea explicații cu privire la aceste cheltuieli nejustificate.

PNL Constanța transmite pe această cale cetățenilor că USL și-a asumat nu doar repararea nedreptăților și aberațiilor guvernelor Boc și Ungureanu, ci și schimbarea atitudinii față de banii publici și față de cetățeni. Prioritatea noastră în acest moment este guvernarea, relansarea economiei și redarea încrederii românilor.