AcasăActualitateSecţii de votare în restaurantele şi hotelurile de pe litoral pentru referendum

Secţii de votare în restaurantele şi hotelurile de pe litoral pentru referendum

Secţii de votare pentru referendumul din 29 iulie vor fi amenajate, pe litoral, în 21 de hoteluri şi şapte restaurante, în total în judeţul Constanţa urmând să fie organizate 556 de secţii de votare, conform listelor date publictăţii de Autoritatea Electorală Permanentă.

Astfel, în municipiul Constanţa vor fi secţii de votare amenajate în Hotelul Bavaria Blu, Hotel Flora, Hotel Mercur Minerva, Hotel Savoy, Hotel Modern, Hotel Tomis, Hotel Parc, Hotel Victoria, Hotel Doina, Hotel Riviera, Hotel Ambasador, dar şi în Cazino Mamaia Sector Nord.

De asemenea, în Constanţa vor mai fi secţii de votare în Restaurantul Cleopatra, Restaurantul Aurora, Restaurantul Vatra.

Totodată, autorităţile vor organiza secţii de votare în Hotel Mangalia (Sanatoriul Balnear), Hotel Vultur (Venus), Hotel Egreta (Venus), Hotel Delta – sala de conferinţe (Jupiter), Hotel Dacia (Neptun), Hotel Neptun (Neptun) şi Hotel Maramureş (Olimp). Alte secţii de votare vor mai fi în restaurantele Dunărea (Saturn), Pelican (Saturn) şi Topaz (Cap Aurora). De asemenea, în municipiul Medgidia sunt organizate trei secţii de votare în Hotel Stadion, iar la Eforie vor fi amenajate secţii de votare în Hotel Traian (Eforie Nord) şi Hotel Astoria, dar şi în Restaurantul Faleza.

Alte secţii de votare vor mai fi organizate în grădiniţe, şcoli, licee şi teatre, dar şi în sediile agenţiilor fiscale, căminelor de pensionari şi spaţiilor comerciale, precum şi în pavilioanele expoziţionale „Aqua Magic” şi „SummerLand”, în policlinici, baze sportive.

În total, pentru referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu în judeţul Constanţa vor exista 566 de secţii de votare, faţă de 531 de secţii de votare organizate la alegerile locale din 10 iunie.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că pentru referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui României s-au organizat 18.543 de secţii de votare, din care 18.242 secţii de votare în ţară şi 301 secţii de votare în străinătate.

Lista tuturor secţiilor de votare se găseşte pe site-ul AEP.

Alegătorii pot afla informaţii privind unitatea administrativ-teritorială, numărul secţiei de votare, date de contact ale secţiei de votare şi străzile aferente fiecărei secţii de votare.

Pentru alegerile locale din 10 iunie au fost organizate 18.133 de secţii de votare. Prin urmare, la referendumul din 29 iunie vor fi mai mult cu 109 secţii de votare, la acestea adăugându-se cele 301 din străinătate.