AcasăActualitateRomânul asasinat la Londra era logodit cu o constănţeancă !

Românul asasinat la Londra era logodit cu o constănţeancă !

Conform presei londoneze în dimineaţa zile de 28 noiembrie 2010 românul Bogdan Gabriel Pădureţ se întorcea acasă condus, cu maşina de un prieten. În momentul în care se aflau în faţa locuinţei lui Bogdan Gabriel Pădureţ, din spate s-au apropiat doi bărbaţi pe un scooter ce purtau pe cap “regulamentar” căşti de motociclist. În câteva fracţiuni de secundă unul dintre bărbaţii mascaţi a executat trei focuri de armă în direcţia capului lui Bogdan Gabriel Pădureţ si se pare de la mică distanţă. Alarmată, poliţia londoneza a ajuns în scurt timp la faţa locului însă cetăţeanul român Bogdan Gabriel Pădureţ n-a mai putut fi salvat, cele trei plăgi împuşcate la nivelul capului dovedindu-se fatale.Cei doi criminali au acţionat ca nişte adevăraţi profesionişti, surse din cadrul serviciilor britanice specializate susţin că este vorba cel mai probabil de reprezentanţi ai mafiei albaneze.

Bogdan Gabriel Pădureţ s-a născut pe 30 August 1981 în Suceava. A părăsit România în urma cu 8 ani şi lucra ca agent de securitate la clubul de noapte Mayfair Club din Londra. Aici a cunoscut-o pe logodnica sa Genoveva Nedelcu din Constanţa, o tânără în vârstă de 26 de ani, absolventă a secţiei de muzică a liceului de Artă din Constanţa şi a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. Bogdan Gabriel Pădureţ a vizitat ultima dată România în urmă cu numai două săptămâni, atunci când a venit să-şi vadă tatăl din Suceava grav bolnav. În urma difuzării informaţiilor legate de asasinatul petrecut în Londra, pagina de FaceBook a lui Bogdan Gabriel Pădureţ a devenit un mijloc prin intermediul căruia toţi cunoscuţii îşi exprimă regretul faţă de moartea brutală şi prematură a acestuia. Într-un mod cu totul impresionant Genoveva Nedelcu, logodnica lui Bogdan a scris următoarele rânduri pe pagina de FaceBook a acestuia: “Ştiu că nu-ţi plăcea facebook-ul dar am vrut să aduc aminte lumii de clipele frumoase din viaţa ta şi am vrut să aibă prietenii tăi la care ţineai enorm unde să-şi aştearnă gândurile! Te ador.”

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1548807193566&set=a.1533156162300.2077075.1036674753#!/profile.php?id=100001854083152