AcasăActualitateRecidivist dat în urmărire naţională, prins furând la Costineşti

Recidivist dat în urmărire naţională, prins furând la Costineşti

La data de 26.07.2012, ora 11.00, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi de către un turist cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe plajă, persoane necunoscute i-au sustras o tabletă electronică, în valoare de 2100 lei.

Demarând investigaţiile, poliţiştii i-au depistat pe C. ALBERT de 20 ani, S. GHEORGHE, de 25 ani şi J. IULIAN ALEXANDRU, de 20 ani cu toţii din judeţul Olt, având asupra lor tableta reclamată ca fiind sustrasă, dar şi opt telefoane mobile fără cartele, două camere foto şi alte bunuri.

Din verificările efectuate s-a stabilit că C. ALBERT, este suspect de comiterea a cinci furturi de pe plaja din Costineşti, fapte comise în perioada 24-27 iulie a.c. şi înregistrate iniţial cu autor necunoscut .

Totodată s-a stabilit că J. IULIAN ALEXANDRU este dat în urmărire naţională din data de 05 iulie a.c. pe numele său fiind emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea nr.690 din 01.06.2012, emis de Judecătoria Slatina.

Acesta a fost introdus în arestul IPJ Constanţa.

Faţă de C. ALBERT s-a emis ordonanţă de reţinere pe 24 ore urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90 % şi restituit părţilor vătămate.