AcasăActualitatePoliţist detaşat pe litoral, lovit cu maşina de un şofer beat

Poliţist detaşat pe litoral, lovit cu maşina de un şofer beat

Un poliţist detaşat pe litoral, care se afla în misiune, vineri dimineaţă, conducând o motocicletă, a fost rănit uşor după ce un şofer care se urcase la volan în stare de ebrietate a dat peste el, omul legii suferind doar câteva escoriaţii.

Potrivit poliţiştilor Serviciului Rutier Constanţa, Valeriu V., de 32 de ani, agent principal la Inspectoratul de Poliţie Gorj, se deplasa pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa către locul unde se produsese un accident rutier, cu o motocicletă BMW ce avea semnalele acustice şi vizuale în funcţiune.

În dreptul străzii Dispensarului, un autoturism Opel, condus de Ionuţ Radu Andone, de 32 de ani, din Constanţa, a întors brusc, peste linia continuă şi fără să se asigure, şi i-a tăiat calea poliţistului, care nu a mai putut evita coliziunea.

În urma accidentului, poliţistul a căzut de pe motocicletă şi s-a lovit uşor, suferind câtea escoriaţii pe una dintre mâini.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că şoferul care a produs accidentul se urcase la volan după ce consumase băuturi alcoolice, etilotestul indicând o valoare de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul avea şi permisul de conducere suspendat după ce fusese depistat conducând sub influenţa alcoolului.