AcasăActualitateRadu Mazăre pe urmele lui King Julien

Radu Mazăre pe urmele lui King Julien

Plictisit de cluburile din Mamaia pe care le-a călărit toată vara, Radu Mazăre a schimbat complet registru şi şi-a făcut ultima vacanţă in Africa neagră, mai exact Madagascar. A vrut neapărat să vadă locurile în care au fost filmate celebrele desene animate, şi mai ales să retrăiască aventurile lui King Julien, personajul lui favorit.

Înconjurat de maimuţe, Mazăre s-a simţit în vacanţă exact ca la Primărie şi ca să vadă lumea că nu minte a venit cu sute de înregistrări video care să ateste că s-a distrat de minune, a dansat, a cântat şi a dat de mâncare babuinilor, exact cum face la locul de muncă.

Lovit de criza financiară, primarul a decis că de acum înainte va renunţa complet la vacanţele luxoase care l-au făcut celebru şi se va reorienta către zone ale lumii unde preţurile sunt mai accesibile pentru buznarul lui de om sărac. Deja şi-a făcut rezervările pentru vacanţa de iarmă, ca să prindă reducerea de 30%. Următoarea destinaţie este o insulă ieftină din Venezuela, unde orice pensionar din Constanţa, dacă vinde pachetele cu ajutoare de la Primărie, poate să mergă fără probleme.

Acestea fiind spuse aşteptăm ca la vară, împreună cu subalternii săi, pe scena de la Cazino, Mazăre să organizeze un spectacol în care toţi cei din Primărie să facă un sincron de dans african, exact ca în desenele animate.