AcasăActualitateOamenii lui Nuţu Cămătaru au bătut un om de afaceri ce refuza...

Oamenii lui Nuţu Cămătaru au bătut un om de afaceri ce refuza să plătească taxă de protecţie

Numele lui Nuţu Cămătaru este din nou într-un scandal cu violenţe. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost tăiat şi bătut aseară pentru că a refuzat să plătească taxă de protecţie. Agresorii, despre care victima spune că sunt apropiaţi ai lui Nuţu Cămătaru, i-ar fi cerut 100.000 de euro.
Totul s-a petrecut în faţa unui restaurant din Capitală. Victima a ieşit din local, iar afară l-au aşteptat interlopii care s-au năpustit asupra sa. Deşi a fost rănit în zona capului, bărbatul a reuşit să se urce în maşină şi să ajungă acasă. Aici, rudele sale au chemat ambulanţa. Agresorii s-au făcut nevăzuţi.

„L-au tăiat, l-au făcut de comandă. Ne e frică să mai stăm în casă din cauza lui Nuţu Cămătaru”, spune mama victimei. În urmă cu câţiva ani, bărbatul a mai avut dispute cu aceeaşi agresori. „I s-au mai cerut bani, dar acum vor 100.000 de euro. De frica i s-a mai dat odată, 30.000 i-a dat atunci”, a precizat soţia.

Bărbatul a fost dus la spital, unde medicii i-au acordat primul ajutor. „Pacientul s-a prezentat la camera de gardă. Un pacient de 38 de ani, victima unei agresiuni, prezenta multiple plăgi deschise pe scalp înjunghiate, superficiale. A fost consultat de medicul neurochirug, i s-au facut radiografii, ulterior plagile au fost suturate. Nu prezentau risc vital”, a declarat un medic de la SMURD.

Imediat după ce i-au fost tratate rănile, bărbatul a fost dus la Secţia 6 de poliţie unde a fost audiat. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs altercaţia şi care sunt persoanele implicate.