AcasăActualitateDescindere a poliţiştilor constănţeni la domiciliul unui tânăr suspectat că a comis...

Descindere a poliţiştilor constănţeni la domiciliul unui tânăr suspectat că a comis mai multe infracţiuni

Aproximativ 400 plicuri cu etnobotanice, şi alte obiecte de valoare au fost descoperite în urma acţiunii

 La data de 14 august a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii antidrog din cadrul BCCO Constanţa au organizat şi efectuat o percheziţie la domiciliul un tânăr de 23 ani, din Constanţa suspectat de comiterea mai multor infracţiuni.

La această adresă, oamenii legii au descoperit un ipod, 5 ceasuri de mână, 5 telefoane mobile, suma de 1135 lei şi un pistol cu bile din cauciuc deţinut nelegal.

Despre unul din cele 5 telefoane mobile există indicii că ar proveni din comiterea unei tâlhării asupra unui tânăr de 19 ani, din Tulcea.

Fapta a fost comisă la data de 28 iulie a.c., pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

Cu aceeaşi ocazie au fost descoperite şi 387 plicuri conţinând substanţe susceptibile de efecte psihoactive (etnobotanice), ce au fost ridicate în vederea efectuării analizelor de laborator şi stabilirii cu exactitate a naturii acestora.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului, a provenienţei bunurilor descoperite la domiciliul său, urmând fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.