AcasăSpecialMaritimo Shopping Center se deschide în Septembrie la Constanța

Maritimo Shopping Center se deschide în Septembrie la Constanța

Comunicat de presă:

Retaileri internaționali precum C&A, Inditex Group și New Yorker, alături de Cinema City, cel mai important operator de cinematografe din România, au ales să deschidă la Constanța în Maritimo Shopping Center.

 Din luna Septembrie 2011 centrul comercial Maritimo din Constanța va aduce clienților câteva premiere în materie de modă în regiunea Constanței precum magazinele C&A (1,800 m²) și New Yorker (1,200m²). Grupul spaniol Inditex și-a rezervat deja 4,500 m² pentru șase dintre brand-urile sale renumite: Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho și Massimo Dutti (o nouă premieră pentru Constanța). Totodată, Cinema City, cel mai important operator de cinematografe din România și Europa Centrală va deschide în centrul Maritimo un Multiplex cu șase săli de proiecție.

 Conceptul general al Maritimo Shopping Center îndeplinește din toate punctele de vedere cerințele unor chiriași de talie națională și internațională. Proiectat pe o suprafață de 16,000 m² noul centru Maritimo va cuprinde hipermarket-ul Auchan, 130 de magazine, un cinematograf tip multiplex cu 8 săli de proiecție și un parc de mașini de 2200 locuri de parcare. Dezvoltatorul a dorit să asigure un amestec echilibrat de chiriaşi în materie de modă, sport, electronice, produse alimentare şi petrecerea timpului liber. În plus, locaţia în care este amplasat Maritimo Center este una foarte convenabilă, centru comercial fiind situat pe bulevardul Aurel Vlaicu care leagă nordul cu partea de sud a orașului Constanţa.

Simone Korbelius

Investor Relations & Corporate Communications

IMMOFINANZ Group