AcasăActualitateGheorghe Dragomir : ”ARD, o nouă invenție a laboratoarelor cotroceniste”

Gheorghe Dragomir : ”ARD, o nouă invenție a laboratoarelor cotroceniste”

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a criticat,  în declarația politică depusă în această săptămână la Camera Deputaților, încercarea disperată a PDL de a păcăli electoratul, prin înființarea recentă a Alianței România Dreaptă.

Potrivit declarațiilor liderului PNL Constanța, „pe lângă faptul că este o furăciune grosolană, uzurpând numele Asociației România Dreaptă, această Alianță nu este decât o nouă invenție în spatele căreia se ascunde încercarea disperată a PDL de a păcăli electoratul și de a se dezice de propria sa identitate. Prin această zbatere, portocalii, mascați sub chipuri și nume cât mai diverse și mai colorate, speră ca, în doar câteva luni, electoratul să uite jafurile, incompetența și abuzurile guvernărilor Boc-Ungureanu. În fapt, ARD este aceeași construcție care servește interesele politice ale lui Traian Băsescu și care, nu în ultimul rând, este fabricată chiar în laboratoarele cotroceniste”.

În opinia deputatul Gheorghe Dragomir, ARD este o încropeală de oameni, fără nicio legătură cu ideologia de dreapta sau cu ideea de dreptate, la cârma acestei alianțe aflându-se Monica, alias „Ioana d’Arc a României”, Ungureanu, poreclit „Premierul James Bond” sau „Premierul unghieră” și Pavelescu, „prețiosul băiat mic cu capul mare”, așa cum l-a numit Băsescu.

Iar ca spectacolul ieftin să fie deplin și pe alocuri ilariant, noii membri ai Alianței România Dreaptă trebuie să îndeplinească o serie de criterii de integritate. „Iată că s-a trezit și lupoaica moralistă Monica Macovei să fluture criterii de integritate obligatorii pentru noii săi camarazi de arme: competență, incoruptibilitate, onestitate politică, etc. O ipocrizie mai mare nici că se putea din partea Monicăi Macovei, cea care a luptat din răsputeri să denigreze imaginea României peste hotare”, susține parlamentarul liberal.

Nu în ultimul rând, deputatul Gheorghe Dragomir taxează și faptul că, deși liderii Alianței România Dreaptă se erijează în salvatorii României clamând moralitatea și onestitatea, războiul orgoliilor deja a început în ARD, chiar dacă nici nu s-a uscat bine cerneala pe hârtiile care consfințeau înființarea ei.