Constanța – Pericol în trafic! Tot mai mulți șoferi urcă la volan drogați

Polițiștii Secției 2, împreună cu jandarmii din cadrul GMJ au identificat, in dupa amiaza zilei de 4 februarie, un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Constanța, zona Tomis 3.

În interiorul autoturismului se aflau 4 tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, din Ialomita, care erau incoerenti in vorbire si mișcări.

La controlul corporal al tinerilor, oamenii legii au găsit un fragment dintr-o țigară ce conținea o substanță vegetală uscată de culoare verzuie ce părea a fi halucinogenă.

La data de 5 februarie a.c., ora 03.15, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Constanța, împreună cu jandarmii din cadrul GMJ, a identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Constanța, care se afla la volanul unui autoturism parcat pe o stradă din cartierul Tomis Nord.

În urma verificărilor, asupra conducătorului auto au fost descoperite 8 pliculețe cu o substanță vegetală mărunțită posibil a avea efect psihoactiv, pe care acesta a declarat că le-ar fi achiziționat de la o persoană necunoscută, pentru consum propriu.

Polițiștii constănțeni au ridicat cele 8 pliculețe în vederea continuării cercetărilor, urmând a le preda colegilor din cadrul BCCO Constanța conform competențelor în astfel de cazuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult