Hoț din magazine, fugărit de polițiștii locali pe străzile din zona Peninsulară

În data de 04.02.2019, un echipaj al  Direcției Generale Politia Locală Constanța aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Peninsulară a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană a sustras dintr-un magazin produse cosmetice și băuturi alcoolice.

Polițiștii locali au pornit în urmărirea persoanei în cauză, reușind să o prindă la două străzi distanță de locul faptei.

În momentul în care a fost interceptat de oamenii legii, bărbatul deținea asupra sa obiectele sustrase, s-a opus, fapt pentru care polițiștii locali au recurs la folosirea forței (încătușarea) și conducerea la sediul Direcției Generale Poliția Locală Consțanța în vederea stabilirii identității.

Persoana suspectă, în vârstă de 23 de ani, din Constanța, împreună cu bunurile găsite asupra ei au fost predate organelor de poliție judiciară din cadrul  Secției 3 de Poliție  în vederea continuării cercetărilor și dispunerea măsurilor legale care se iau în cazul infracțiunii  de “Furt” prevăzută de art.228 din  Codul Penal.

Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să ne solicite cu încredere sprijinul sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.

Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a făptuirorilor.

Activități similare se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult