AcasăActualitateDREPT LA REPLICA: Asociația de Proprietari 358 Constanţa, zona Delfinariu

DREPT LA REPLICA: Asociația de Proprietari 358 Constanţa, zona Delfinariu

Domnule Redactor sef,

 

Va scriu in legatura cu titlul ” Ultima ora – 28.01.2011-Locatarii vor pierde toti banii platiti avocatei Decu Valentina” aparut in ziarul Moravuri.ro, titlu de care am luat la cunostinta in urma cu putin timp si care este postat pe pagina de internet a ziarului.

 Avand in vedere faptul ca acest titlu aduce atingere imaginii mele atat personal cat si profesional, ma vad obligata sa fac urmatoarele precizari :

– pe rolul instantelor judecatoresti din Constanta se afla nu mai putin de 6 dosare in care reclamanti sunt membrii fam. Radulescu, respectiv Radulescu Viorica, Radulescu Sebastian si Radulescu Adrian, parati fiind Asociatia de Proprietari nr.358 din Constanta si reprezentantii acesteia Aricescu Trandafir – presedinte si Mirea Viorica – administrator,

– in calitate de avocat am incheiat contracte de reprezentare atat cu Asociatia de Proprietari cat si cu reprezentantii acesteia.

– pana la momentul postarii titlului  care face obiectul prezentei sesizari s-a finalizat numai Dosarul nr.44427/212/2010 in care, prin Sentinta civila nr.1322/24.01.2011 , reclamantul Radulescu Sebastian este obligat la plata cheltuielilor de judecata catre paratul Aricescu Trandafir, cheltuieli reprezentand onorariu de avocat , eu fiind avocatul care l-a reprezentat pe dl.Aricescu. Obiectul acestui dosar a fost obligarea lui Aricescu Trandafir, pe calea Ordonantei presedintiale, sa predea mandatul de presedinte lui Malciu Ion cu toate consecintele ce decurg din acest fapt, cerere respinsa de instanta ca inadmisibila, asa cum se poate vedea in documenul  anexat,

– aceasta sentinta a fost atacata cu recurs, recurs  la care dl.Radulescu Sebastian a renuntat ulterior, motiv pentru care, la acest moment, sentinta mentionata este in curs de investire cu formula executorie, pentru a putea fi pusa in executare.

Avand in vedere cele prezentate, va rog sa intreprindeti demersurile necesare pentru a nu mai aparea numele meu in publicatiile dumnevoastra si sa luati masurile care se impun intrucat, in conditiile in care publicatiile  vor continua sa deturneze realitatea si sa duca atingere imaginii mele, imi rezerv dreptul de actiona in consecinta.

 

    Va multumesc.

    Cu stima, Av. Valentina Decu

Nota redacţiei: Articolul reclamat de dna avocat Valentina Decu nu a fost publicat în Moravuri.ro/AtacDeConstanta.ro. Totuşi, în publicaţia noastră au fost inserate două articole referitoare la situaţia tensionată existentă la Asociaţia de Proprietari 358 Constanţa (zona Delfinariu):

Dosare penale şi ameninţări cu moartea la Asociaţia de Proprietari 358 Constanţa, din zona Delfinariu (audio)

Administrația Finanțelor Publice o acuză de abuz pe Mirea Viorica, administratora Asociației de Proprietari 358 Constanța