AcasăActualitate40 de camere de supraveghere au fost montate în stațiile de autobuz...

40 de camere de supraveghere au fost montate în stațiile de autobuz din municipiul Constanța

”Pentru creșterea nivelului de siguranță și reducerea infracționalității, Primăria Constanța a montat zilele trecute 40 de camere de supraveghere în stațiile de autobuz și în preajma locurilor de joacă.  

 Sistemele de înaltă performanță vor funcționa atât pe timp de zi, cât și noaptea, iar imaginile sunt stocate în dispeceratul Poliției Locale Constanța, unde sunt păstrate conform legislației în vigoare. De asemenea, acestea pot fi relocate în funcție de necesități.    

 Scopul acestor camere este de a proteja populația împotriva faptelor antisociale, de a aduce un plus de liniște și confort psihic în rândul celor care știu că sunt protejați într-un fel. În plus, ne dorim ca achizițiile făcute din banii publici să fie mai bine protejate și să putem identifica mai ușor persoanele certate cu legea și cu bunul simț.  

 Cele 40 de camere vin în completarea altor 10 sisteme ce pot fi relocate și care erau montate în stațiile de autobuz și zone de interes. În plus, în municipiul Constanța mai exista 119 camere fixe care supraveghează zonele vulnerabile și alte 220 care se montează în această perioadă în zona unităților de învățământ.  

 Tot pentru creșterea siguranței în orașul nostru, Primăria Municipiului Constanța urmează să demareze alte achiziții pentru a acoperi necesarul de camere de supraveghere la locurile de joacă și stațile de autobuz.” anunță Primăria Constanța