AcasăActualitateZoro, traficantul de minore

Zoro, traficantul de minore

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat şi probat activitatea infracţională privind pe M. Zoro, de 35 de ani, din municipiul Mangalia, judeţul Constanţa.

 În sarcina suspectului se reţine că, în perioada februarie – aprilie 2011, a recrutat, cazat şi exploatat sexual în baraca în care locuia, situată în Mangalia, dar şi în hoteluri, pensiuni şi alte locaţii din Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului, prin ameninţări şi violenţe pe minora V.I.I, de 16 ani, iar în perioada iulie 2011-10.05.2012 a exploatat în aceleaşi condiţii pe minora C. L., de 15 ani, supunându-le pe acestea la tratamente degradante şi însuşindu-şi sumele de bani obţinute de acestea în urma întreţinerii de raporturi sexuale.

La data de 1 iunie a.c., suspectul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, pentru comiterea a două infracţiuni de trafic de minori, fapte prevăzute de dispoziţiile Legii 678/2001 şi pedepsite cu închisoarea de la 5 la 18 ani şi interzicerea unor drepturi.