AcasăActualitateUrmând exemplul Elenei Udrea, Tudorel Calapod demisionează din funcţia de preşedinte al...

Urmând exemplul Elenei Udrea, Tudorel Calapod demisionează din funcţia de preşedinte al PDL Năvodari

Preşedintele organizaţiei locale PDL Năvodari, Tudorel Calapod, va demisiona din funcţia deţinută la nivelul Biroului Permanent Local (BPL). Decizia vine ca urmare a scorului înregistrat de PDL Năvodari la scrutinul din 10 iunie.

„Decizia mea este un gest de onoare. Din păcate, mesajul nostru electoral nu a fost recepţionat în mod corect de cetăţenii oraşului, fapt ce a fost sancţionat la scrutinul de duminică. Consider că este necesară o reorganizare a filialei locale democrat-liberale şi îi invit pe colegii mei să refacă acest partid. Eşecul suferit mă motivează în activitatea mea viitoare. Le mulţumesc tuturor celor ce au stat alături de mine şi de PDL!”, este mesajul transmis de Tudorel Calapod.

 Urmează ca BPL al PDL Năvodari să se întrunească în perioada următoare pentru a desemna un preşedinte interimar şi pentru a declanşa procedura statutară de alegere a unei noi conduceri.

Demisia lui Tudorel Calapod vine la câteva ore după ce Elena Udrea a renunţat la şefia PDL. Sunt aşteptate şi alte demisii, atât la nivel local cât şi la nivel central.