AcasăActualitateUn tânăr de 23 de ani din localitatea Cobadin a fost bătut...

Un tânăr de 23 de ani din localitatea Cobadin a fost bătut şi înjunghiat în plină stradă

Scene de groază s-au petrecut în noaptea de duminică spre luni în localitatea constănţeană Cobadin. Mai multe maşini au blocat în trafic un alt autoturism, al cărui şofer a fost agresat de câţiva indivizi. Bărbatul a fost bătut şi înjunghiat, iar totul a fost pus la cale de fratele iubitei sale, alături de care petrecuse cu o noapte înainte, la un botez.

 Victima a scăpat cu viaţă după ce locuitorii din zonă au strigat la agresori.

„Am văzut când au ieşit patru, cinci băieţi şi a ieşit săracul din maşină, i-a pândit. L-au prins la mijloc. Au venit nişte băieţi, nu ştiu cine sunt, şi au băgat cuţitul în el. A scăpat că au ieşit vecinii, că altfel îl tăiau de tot. Săracul, i-au tăiat o ureche”, a povestit un martor.

Cel care a lovit cu cuţitul ar fi chiar fratele iubitei victimei. Ambii au petrecut la un botez, cu o noapte în urmă, dar nimeni nu ştie de la ce a pornit conflictul.
Tânărul a ajuns la spital cu mai multe plăgi penetrante la nivelul braţului şi toracelui. Agresorii sunt căutaţi acum de poliţişti şi vor fi cercetaţi pentru tentativă de omor.

Principalul suspect în cazul agresării tânărului de 22 de ani, din Cobadin, a fost depistat de către poliţiştii Secţiei 4 Rurale Medgidia, în această dimineaţă, ora 08.30.

Cercetările sunt continuate de către ofiţerii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie făcute propuneri legale în consecinţă.