AcasăActualitateTrei accidente rutiere s-au produs în Constanţa, în ultimele 24 de ore

Trei accidente rutiere s-au produs în Constanţa, în ultimele 24 de ore

-La data de 10 octombrie a.c., ora 15.00, în municipiul Constanţa, E. Nicuşor, de 43 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Baba Novac şi din cauza neasigurării la efectuarea virajului către stanga, a intrat în coliziune cu un moped condus regulamentar în acceaşi direcţie de deplasare, de un minor, de 17 ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului şi a unei pasagere, de 21 de ani.

-La data de 10 octombrie a.c., ora 15.30, în judeţul Constanţa, M. Cristian Dorin, de 41 de ani, din Lumina, a condus un autoturism în localitatea Lumina, pe DJ 226 şi din cauza neasigurării la efectuarea virajului către stânga, a intrat în coliziune cu un moped condus regulamentar în acceaşi direcţie de deplasare de S. Victor, de 42 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui S. Victor.

-La data de 11 octombrie a.c., ora 00.30, în municipiul Constanţa, H. Adrian, de 28 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Ion Raţiu şi din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de G. Ionel, de 24 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui G. Ionel.