AcasăActualitateTrei accidente rutiere au avut loc ieri în Constanţa

Trei accidente rutiere au avut loc ieri în Constanţa

La data de 03 septembrie a.c.,ora 15.50, în municipiul Constanţa, N. Dumitru, de 57 ani, din Constanţa a condus un autoturism pe strada Cutezătorilor şi ajungând la intersecţie cu strada Eliberării nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de B. Cezar Cătălin de 32 ani, din Constanţa.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi pasageri din primul autoturism.

La data de 03 septembrie a.c., ora 17.45, în judeţul Constanţa, M. Gheorghe, de 41 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DN2A dinspre localitatea Ovidiu către Constanţa şi ajungând la km. 202, din cauza nerespectării distanţei în mers între autovehicule, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în faţa sa, fiind condus de A. Lucian, de 32 ani, din Constanţa.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui A. Lucian.

La data de 03 septembrie a.c.,ora 20.30, în judeţul Constanţa, A. Nicolae de 24 ani, din localitatea Viişoara, a condus un autoturism pe DN 3 dinspre Viişoara către Cobadin şi a ajungând la km. 223 a intrat în coliziune cu un atelej hipo nesemnalizat, condus de o femeie, de 55 ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei atelajului.