AcasăActualitateSe oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Constanța!

Se oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Constanța!

Marți – 23 ianuarie 2024, echipele RAJA execută lucrări de “Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă – LOT 1, LOT 2, LOT 3” pe bd. Tomis nr. 215 (bl. TS9) și la intersecția str. Făgetului cu Maramureș din municipiul Constanța.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, în intervalul orar 08.00 – 16.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Perimetrul delimitat de str. Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân – Făgetului – Pictor Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – bd. Mamaia – Ion Rațiu – Maramureș – Petru Vulcan, cu punctul termic nr. 24;

  • Bd. Tomis – porțiunea cuprinsă între str. Poporului și bd. Alexandru Lăpușneanu, precum și cei arondați punctului termic nr. 102.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.”, spun reprezentanții RAJA. 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.