Se modifică programul de vizită pentru pacienţii internaţi în secţiile SCJU CONSTANŢA

Având în vedere reducerea numărului de cazuri de gripă şi viroze repiratorii şi conform Ordinului nr. 3.670 /2022, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa vine în sprijinul pacienţilor şi al aparţinătorilor prin extinderea programului de vizită la 4 ore/zi în timpul săptămânii şi 6 ore/zi, în weekend.

Astfel, începând de astăzi, 15 martie 2023, accesul vizitatorilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa va fi permis de luni până vineri, între orele 13.00-15.00 şi 16.00 -18.00 iar în weekend, de la 12.00 la 18.00.

In secţia Anestezie Terapie Intensivă vizitatorii vor avea acces zilnic între orele 13.00-15.00, durata vizitei fiind de cel mult 10 minute.

In celelalte secţii, durata vizitei este de maximum 30 de minute.

In continuare, rugăm vizitatorii să respecte o serie de măsuri:

– să poarte echipamentul de protecţie pus la dispoziţie gratuit de către conducerea SCJU ( se regăseşte la intrarea în fiecare secţie);

– să nu vină la vizită dacă prezintă semne clinice de infecţii acute;

– să respecte instrucțiunile personalului privind măsurile interne de prevenire a transmiterii infectiilor.

Totodată este interzis accesul persoanelor care prezintă semne de infecţii respiratorii acute, a celor care sunt în stare de ebrietate sau au consumat substanţe halucinogene.

Pentru a se evita supraaglomerarea saloanelor, vizitarea pacienţilor se face pe rând acolo unde sunt până la 3 paturi. In saloanele cu 4-6 paturi pot fi vizitaţi maximum doi pacienţi în acelaşi timp iar în saloanele cu mai mult de 6 paturi, pot intra la vizită cel mult 3 aparţinători.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult