Școală de vară pentru copii, la Parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena lll” – Capela Militară Km 4-5

În perioada 01-16 iulie 2021, Parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena lll ” – Capela Militară Km 4-5, găzduiește prima ediție a Școlii de vară „Copilărie binecuvântată”, eveniment aprobat cu multă căldură și susținere și de către Brigada lX Mecanizată Mărășești.

Întreaga activitate se desfășoară zilnic, de luni până vineri, în perioada menționată, între orele 10-12 și cuprinde diverse activități cum ar fi: atelier de desen, literatură, teatru, muzică, dans, jocuri sportive, educație pentru sănătate, dezvoltare personală și nu în ultimul rând meditații, cugetări religioase și cateheze.

 

Toate activitățile și momentele unice din vacanța de vară a copiilor se desfășoară în curtea Bisericii, în interiorul ei și apoi un scurt popas sau itinerariu și în cadrul Brigăzii lX Mecanizată Mărășești.

 

 

Participă aproximativ 70 de copii, cu vârste cuprinse între 4-12 ani, sub atenta supraveghere a doamnelor învățătoare: Martin Petronela și Vasile Adriana, precum și a preoților Bisericii noastre.

 


La sfârșitul fiecărei zile copiii vor gusta câte ceva: dulciuri, fructe, apă, sucuri și vor depăna amintirile frumoase petrecute împreună.

 

Fiind doar la prima ediție a Școlii de vară „Copilărie binecuvântată „,ne bucurăm de mult sprijin,aprecieri și susțineri din partea părinților copiilor prezenți!

Coordonator proiect: Pr. Paroh icon. stavr. dr. Rus Ciprian-Vasile, împreună cu ceilalți coslujitori ai Bisericii și doamnele învățătoare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult