AcasăActualitateScandalul de la Tuzla, provocat de fostul viceprimar, Marian Sărăcilă

Scandalul de la Tuzla, provocat de fostul viceprimar, Marian Sărăcilă

Patru motociclişti aflaţi în trafic au fost bătuţi în localitatea Tuzla din judeţul Constanţa. Martorii spun că cel care a iscat bătaia este fostul viceprimar al localităţii, actual consilier.

Motocicliştii spun că au fost şicanaţi în trafic de un jeep, apoi şoferul, care spun ei ar fi fostul viceprimar, s-a dat jos din maşină în stare de ebrietate. După ce s-au certat, unul dintre motociclişti i-a luat cheile de la maşină şi a chemat imediat poliţia. Şoferul a chemat şi el întăriri. Oamenii lui au venit înarmaţi cu bâte şi topoare.

„Mergea când pe prima bandă, pe a doua când pe contrasens. A trântit motocicleta, a sunat pe cineva, era beat, mirosea i-au cazut cheile, nu putea sta în picioare”, a spus un motociclist.

„Băieţii au ţipat la el, bă eşti nebun vrei să ne omori, el a sunat si a venit o masina instant. Ne-au batut, au oprit aici 100 de masini”, a spus o motociclistă.

„Am văzut un motociclist care încerca să întoarcă, şi să fuga de nişte oameni care îl alergau cu bâtele. Unul dintre ei l-a prins, i-a dat două bâte în zona capului şi a căzut pe stradă în locul acela. Ulterior au sărit din mai multe maşini şi i-au luat pe toţi la bătaie”, a spus un martor.

Când au venit poliţiştii, fostul viceprimar plecase de la faţa locului. A venit în schimb o rudă ca să-i ia jeepul. Moment în care a mai izbucnit o ceartă.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilescă cine a pornit scandalul.

„O altercaţie spontană între locuitori şi motociclişti în trafic, ca urmare a unor şicăni de trafic. În urma altercaţiei o persoană a fost transportată la spital cu leziuni la mână şi picior. Motociclistul agresat a fost internat în spitalul din Mangalia”, a declarat Paraschiv Datcu, Poliţia Tuzla.