Remus Negoi, candidat USR PLUS la Senatul României: ”Este datoria noastră să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor din județul Constanța”

Remus Negoi este candidatul alianței USR PLUS la Senatul României, pentru Constanța.

 

Primul contact cu politica l-a avut în august 2016, atunci când s-a înscris în Uniunea Salvați România (U.S.R.).

 

Remus Negoi este absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității ”Ovidius” și are un Doctorat în Economie la Academia de Studii Economice București, Facultatea de Comerț. A fost vicepreședinte al Ligii Studenților din Universitatea ”Ovidius”

 

Născut în 1970, Remus Negoi provine dintr-o familie de intelectuali, tatăl. inginer agronom, iar mama, profesor de Limba Română.

 

Pe toată perioada studenției, cât și după absolvirea facultății, Remus Negoi a activat doar în mediul privat, iar în prezent este administrator și antreprenor în două companii.

 

Experiența acumulată îl ajută pe Remus Negoi să aibă o viziune clară asupra modului în care trebuie să acționeze Guvernul României.

Din punct de vedere al unui partid politic, atunci când ajungi la guvernare trebuie să uiți că ești de dreapta sau de stânga. Trebuie să fii conștient că este necesară susținerea întreprinderilor mici și mijlocii care produc valoarea adăugată și aduc bani la buget, dar trebuie să te asiguri că iei și măsuri sociale corecte, care să stimuleze crearea de valoare adăugată. Vorbim de asigurarea educației, de sănătate, de protecție socială. Acestea sunt măsuri de stânga. Nu poți să spui că ești un partid de dreapta și vei lua doar măsuri de dreapta sau că vei lua doar măsuri de stânga pentru că așa îți cere doctrina. O astfel de abordare este nesănătoasă.”, spune Remus Negoi.

 

Una din inițiativele pe care Remus Negoi dorește să o prezinte în Parlamentul României este Legea Achizițiilor Publice.

 

Sunt multe lucruri de schimbat în ceea ce privește achizițiile publice. La ora asta, transparența este o glumă. Există o secțiune a platformei SICAP care trebuie regândită, astfel încât orice antreprenor să își poată încărca oferta de servicii acolo. Autoritatea contractantă poate găsi pe platformă orice dorește să achiziționeze, iar din lista de furnizori și produse poate să aleagă ceea ce îi este necesar. Aceasta poate fi definită ca fiind o licitație publică, în formă simplificată și foarte transparentă. Este foarte important ca atunci când faci un proiect de lege să discuți, în primul rând, cu cei direct interesați. Atât cu instituții ale statului cât și cu cei din mediul privat. Orice lege ca să fie funcțională trebuie dezbătută.”

 

În ceea ce privește fondurile europene, USR PLUS are ca obiectiv atragerea unui volum cât mai mare de bani pentru România.

 

Constanța este prioritară pentru Remus Negoi, mai ales că formațiunea pe care o reprezintă are vicepreședinte la CJ Constanța, iar acesta se ocupă de proiectele pe bani europeni.

 

Bugetul alocat României pentru exercițiul financiar 2021-2027 este dublu față de bugetul anterior. Axele principale din care ne putem extrage sume de bani sunt foarte multe: educație, sănătate, construcții de drumuri, turism, etc. Exact ce ne interesează pe noi. În momentul acesta, USR are reprezentanți în toate structurile. Avem europarlamentar. Nu mai putem vorbi despre ce am face dacă am putea, ci vorbim despre ce facem noi, concret. Am bătut județul în lung și în lat și cunosc foarte bine realitatea din teren. Sunt drumuri județene neasfaltate, sunt probleme multe, în tot județul, probleme pe care trebuie să le rezolvăm. Este datoria noastră să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor din județul Constanța și prin accesarea de fonduri europene vom reuși să facem acest lucru.”, a declarat Remus Negoi.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România, filiala județeană Constanța

Executat de SC Cityserv SRL

Cod mandatar financiar 11200021

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult