AcasăActualitatePUSL se pregătește de alegeri. S-au înființat 10 noi filiale în județul...

PUSL se pregătește de alegeri. S-au înființat 10 noi filiale în județul Constanța

Organizația Județeană PUSL Constanța a organizat, joi, o conferință de presă pentru a anunța principalele obiective propuse pentru perioada imediat următoare:

– înființarea a 10 filiale noi
– Conferința Județeană din data de 01.03.2024
– strategia de promovare a PUSL în vederea alegerilor europarlamentare
– strategia de promovare a PUSL prin prisma alegerilor locale.

La întâlnire au participat Florentin Chiforeanu, președintele organizației județene, Gihan Eserghep, președintele organizației municipale și candidat la Primăria Constanța și Mirabela Cherim, președinte filiala Medgidia

Aceștia au anunțat că începând cu data de 24 ianuarie, vor fi înființate noi organizații ale partidului în localitățile Peștera, Cobadin, Castelul, Lumina, Techirghiol, Mircea Vodă, Ciobanu, Hârșova, Ostrov și Cernavodă.

„Legat de alegerile europarlamentare, noi vrem sa convingem cât mai mulți oameni de cât de important este sa fim membri UE, de aceea trebuie sa mergem să votam la aceste alegeri, sa fim membri activi în interiorul UE. Și de cât de important este ca europarlamentarii care ne reprezinta sa fie reprezentați PUSL, de factură umanistă. AUR și Șoșoacă la Bruxelles vor fi o lovitură mai mare decât mineriadele. De aceea eu invit cetățenii județului Constanța sa se trezească, sa își închipuie cum ne vor reprezenta ei la Bruxelles”, a declarat Florentin Chiforeanu.

La rândul său, Gihan Eserghep a vorbit despre problemele din municipiul Constanța.

“Toți zic că în 6 luni se vor închide șantierele. Care este logica? În intersecția de la Casa de Cultură se montează stâlpișori în jurul insulelor. Din metru în metru. Care este logica? Asta înseamnă cheltuire de bani publici în mod inutil. Nu există o coordonare și o conexiune între aceste lucrări. În toate intersecțiile sunt cabluri care sunt întinse pe jos. Pe strada Ștefan cel Mare dacă din greșeală se întâmplă vreo nenorocire, nu poate intra nicio salvare sau mașină de pompieri. Pentru mobilierul urban de pe Ștefan cel Mare s-au cheltuit multe milioane de euro și dacă vă uitați atent, stâlpii nu sunt puși în linie dreaptă. Este de râs. Trebuie să vedem toate aceste probleme de pe teren și să le luăm punctual, să le analizam și să le rezolvăm”, a spus Eserghep.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.