AcasăActualitatePoliţiştii constănţeni, sesizaţi cu privire la producerea a trei accidente

Poliţiştii constănţeni, sesizaţi cu privire la producerea a trei accidente

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orelor 17.50, I. TAMER, de 36 ani, din Constanţa, a condus o bicicletă pe strada Dimitrie Bolintineanu din Constanţa, către strada Mihai Viteazu şi ajungând la intersecţia cu strada General Vasile Manu, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de P. ROMAN, de 65 ani, din Constanţa.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui  I. TAMER.

La  data de 26 septembrie a.c., în jurul orelor 18.50, I. VIORICA, de 51 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi ajungând în zona hotelului Austin a accidentat uşor pe M. PETRICĂ, 52 de ani, din Moviliţa, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,04 mg/l alcool în aer expirat), se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

La  data de 26 septembrie a.c., în jurul orelor 22.20, F. NICOLAE, de 28 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Ion Raţiu către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi ajungând la intersecţia cu strada Mihai Viteazu a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de C. MARIAN pe strada Mihai Viteazu, care nu a respectat indicatorul STOP. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei pasageri din cel de-al doilea autoturism