AcasăActualitateActivitatea poliţiştilor constănţeni în ultimele 24 de ore

Activitatea poliţiştilor constănţeni în ultimele 24 de ore

La data de 27 septembrie a.c., ora 00.05, patrula mixtă de ordine publica formată dintr-un poliţist din Cumpăna şi un poliţist local, au depistat in flagrant doi minori de 17 şi respectiv 16 ani în timp ce încercau să sustragă mai multe bunuri din incinta unui magazin din localitate, prin gura de ventilaţie a societăţii .

Cu această ocazie, celor două persoane li s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativa la furt calificat , fiind cercetaţi în stare de libertate.

-În dimineaţa zilei de 26 septembrie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Mangalia, continuând cercetările privind furtul unor componente auto, au efectuat două percheziţii la domiciliile a doi tineri din Managalia, ocazie cu care au fost identificate patru roţi compuse din jante, anvelope şi capace, stabilindu-se că cei doi le-au sustras pe timp de noapte, în urmă cu aproximativ o săptămână, dintr-o magazie a unui imobil situat pe strada  Oituz din Mangalia.

Prejudiciul creat în valoare de 1.500 de lei  a fost recuperat în totalitate.

Cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată ce a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Mangalia pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi.