Poliția avertizează! Amenzi uriașe pentru cei care merg în pelerinaj la Mănăstrirea ”Peștera Sfântului Andrei”

Polițiștii constănțeni au anunțat că vor fi prezenți la Mănăstrirea ”Peștera Sfântului Andrei”, luni, 30 noiembrie, pentru a supraveghea modul în care sunt respectate normele impuse de autoritățile locale.

Facem un apel către toți cetățenii, să respecte aceste norme de protecție sanitară, facem apel la înțelegere și la rațiune. Aceste măsuri au rolul de a ne ajuta să câștigăm lupta cu noul Coronavirus.
Oameni buni! Vă rugăm să vă protejați sănătatea! Sănătatea dumneavoastră și a celor dragi dumneavoastră.
Doar împreună putem trece cu bine și peste asta!
Vă mulțumim!”, a transmis Lt. Col. Răzvan Ivan.

Oamenii legii atrag atenția asupra faptului că singurele persoane care pot participa la slujba de la Mănăstrirea ”Peștera Sfântului Andrei” sunt cele care au domiciliul în localitatea Ion Corvin.

Cei care încalcă regulile impuse de autorități și vin în pelerinaj riscă amenzi cuprinse între 500 și 2500 lei.

Traversăm o perioadă dificilă. O perioadă în care, cu toții, forțe de ordine și cetățeni, trebuie, mai mult ca niciodată, să formăm o singură echipă, în lupta împotriva acestui nou virus.
Toate activitățile desfășurate de Poliția Română, Jandarmeria Română, precum și de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au rolul de a proteja cetățenii, de a ne proteja pe noi, de a ne proteja părinții, bunicii, copiii și…pe toți cei dragi nouă.
Din păcate, așa cum bine știți, cu toate eforturile depuse de autorități și de medici, nu toți au câștigat această luptă cu noul Coronavirus, această luptă pentru viață.
Aceste măsuri luate pentru protejarea sănătății oamenilor sunt măsuri dispuse la nivel european și internațional, implicit și în țara noastră.
Este, așa cum spuneam, o perioadă dificilă, peste care putem trece, doar împreună.”, a transmis Sinsp. Andreea Iliescu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult