AcasăActualitateComunicat RAJA Constanţa - Atenţie se opreşte apa!

Comunicat RAJA Constanţa – Atenţie se opreşte apa!

Având în vedere lucrările de la nodul rutier de la Ovidiu pentru autostrada Bucureşti – Constanţa, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, în sensul producerii unei noi avarii la conductele magistrale de către constructorul autostrăzii, SC RAJA SA execută în această perioadă un by-pass pe conducta magistrală. În aceste condiţii,  SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile pe conducta de 1.000 mm, joi, 12 iulie 2012, ora 05,00 dimineaţa şi până vineri, 13 iulie 2012, ora 08,00 dimineaţa.

Pe perioada acestor lucrări, consumatorii din localităţile Lumina, Corbu, Năvodari, Zona Industrială Midia şi unităţile militare din zonă vor avea apă cu presiuni scăzute.  Abonaţii din zonele înalte sau cei care stau la bloc, la etajele superioare vor fi lipsiţi de apă potabilă.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de lucrări să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.