AcasăActualitate„N-aduce anul ce aduce ceasul” - În urmă cu o lună, Valentin...

„N-aduce anul ce aduce ceasul” – În urmă cu o lună, Valentin Preda îşi serba ziua de naştere alături de bibliotecara sexy, Roxana Nemeş

Sâmbătă, 12 ianuarie 2013, Valentin Preda a dat o petrecere de pomină într-un restaurant select din centrul Bucureştiului. Monden prin excelenţă, Preda a rupt ringul de dans până spre dimineaţă, alături de dive din show-bizz.

Luat de val şi conştient de poziţia sa din Ministerul Transporturilor, Valentin Preda s-a vrut pentru o seară John Kennedy şi a cerut imperios ca Roxana Nemeş, bibliotecara sexy, să fie Marilyn Monroe a lui.

Dorinţa i-a fost îndeplinită, astfel că la 12 noaptea pe uşa localului a intrat Roxana care i-a cântat fericită „Mulţi ani trăiască” după care, susţin cei prezenţi, l-a sărutat frumos pe domnul secretar de stat.  

Se pare că tânăra nu i-a purtat noroc, pentru că la doar o lună de la fericitul eveniment, Valentin Preda a fost ridicat de DNA şi învinuit de infracţiunea de complicitate la folosirea, în mod direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la asemenea informaţii în legătură cu fapte de corupţie şi infracţiunea de deţinere, în afara îndatoririlor de serviciu, a unui document ce constituie secret de stat.