AcasăSpecialMazăre vine, vine… calcă totul în picioare

Mazăre vine, vine… calcă totul în picioare

Acţiunea de betonare a Mamaiei continuă. Fără nicio jenă sau teamă, mai ales că partidul lui a ajuns la guvernare şi pensionarii l-au votat din nou, Mazăre asfaltează, taie copaci, distruge plaja pentru a satisface cerinţele, atât ale lui cât şi a camarilei de lipitori care îl înconjoară.

Ultima porţiune de spaţiu verde care a căzut victimă instinctului de prădător sau prăduitor al lui Mazăre se află în zona hotelului Perla, şi pe vremuri era un frumos bazin cu apă, bine îngrijit şi cu o statuie minunată în mijloc.

La scurt timp dupa ce a ajuns primar, Mazăre a acoperit cu pământ bazinul, din motive numai de el ştiute, şi aşa a rămas, în paragină, până când, în urma celebrelor retrocedări care fac încă obiectul unui dosar de la DNA, locul cu pricina a ajuns pe mâna derbedeilor inculpaţi alături de el, şi ulterior a fost scos la vânzare.

Cel care deţine astăzi terenul are toate aprobările necesare de la Primărie pentru a ridica pe locul fostului lac o clădire de nouă etaje. Preţul pe care îl cere pe metrul pătrat este de 1.000 de euro, suprafaţa totală fiind de 500 mp.