Matichescu, Orlando și beach-barurile. Florin Goidea comentează haosul din Consiliul Județean Constanța

Din vârful Consiliului Județean poți face tot ce vrei.

 

Dacă ai tovarăși sus puși poți schimba legi, fără să ții cont de interesul cetățeanului, fără să dai doi bani pe prioritățile județului. Pentru că, nu-i așa, banii se iau nu se dau. Astfel s-a ajuns ca Mirela Matichescu, mâna dreaptă a lui Țuțuianu și … administrator public al județului Constanța, să îl pună pe Eugen Orlando Teodorovici să facă o lege special pentru ea.

 

Toate construcţiile ilegale amplasate pe plaje şi care au fost construite fără autorizaţie de construcţie pot funcţiona în continuare până la autorizare şi nu pot fi demolate”, se arată într-un amendament semnat de senatorul PSD.

 

 

Acest amendament vine în contextul în care Bogdan Bola, directorul Apelor Române, a pornit o acțiune în forță pe plajele de pe litoral, demolând toate construcțiile de tip beach-bar care nu au autorizație. Din întâmplare, câteva astfel de construcții perfect ilegale îi aparțin Mirelei Matichescu, prietenă la cataramă cu domnul Orlando Discotecă.

 

Este interesant de observat faptul că niciun parlamentar PSD de Constanța nu a îndrăznit să inițieze un astfel de amendament, deși problema este una ce ține de județul nostru.

 

În schimb, Teodorovici, senator de Tulcea, s-a arătat extrem de preocupat de plajele de pe litoral, mai ales când vine vorba de barurile doamnei Matichescu.

 

Ceva e putred în …!

 

Fostul consilier județean Florin Goidea, actual director adjunct al APMC, vorbește despre situația din Consiliul Județean Constanța, instituția cu cele mai puține proiecte realizate în ultimii patru ani, dar campioană la producția de sinecuri pentru prietenii președintelui, Marius Horia Țuțuianu.

 

”După 3 ani și jumătate de guvernare centrală și 4 ani de guvernare locală a PSD, când au avut toate majoritățile posibile, când au „tăiat și-au spânzurat” după bunul plac, după atâția ani în care n-au făcut nimic, acum onor psd-iștii se lamentează, se dau de „ceasul morții”, se zvârcolesc și critică Guvernul actual că nu face nimic. Ipocrizie maximă!
Mai mult, la Constanța unde domnul Bola, ABDL, acționează pentru intrarea în legalitate a plajelor, plaje unde haiducia construcțiilor ilegale depășește fenomenul „codrii Vlăsiei”, doamnele și domnii „ilegaliști” dau în judecată ABDL, cum că n-ar fi făcut PUZ-ul apelor și că cel după care sunt judecați „haiducii” ar fi vechi din 2007. Te crucești!
Păi bine stimabililor cine v-a oprit să faceți PUZ nou? Cine? Aveați majoritate și super majoritate în toate forurile legislative? Ce-ați așteptat până acum? Aaa, știu, așteptați modificările legislative de ASTĂZI, să vă scutească, aha! Asta înseamnă Statul de drept PSD-ist, nu vrei să respecți legea, las’ că-ți dăm noi o scutire prin lege!
Când am ajuns consilier județean în 2016, Doamne, am crezut că ducem județul în ceruri: spital materno-infantil, spital de oncologie, spital regional, secție de psihiatrie copii, renovat secție psihiatrie, policlinică 2, radioterapie, drumuri, managementul deșeurilor și câte și mai câte minunății și investiții. Un coleg, dl Zahariuc, mi-a spus din prima să cobor cu picioarele pe pământ pentru că „NU SE VREA A SE FACE CEVA” și așa a fost.
Realizările de la CJC le vor vedea alegătorii la vot, sunt sigur, or să taxeze cum se cuvine nepăsarea.
Noroc cu Presa că a salvat Casa Soarelui.
A, să nu uit, în toți acești 4 ani și ceva CJC este campion la cheltuieli inoportune, mereu precizez ca nu ilegale pentru că nu am dovezi, INOPORTUNE. (Se pot vedea nevoile județului și felul în care se cheltuiesc banii)
Nu mai vorbesc despre ce zice Curtea de Conturi despre plăți, oricine poate verifica sunt documente publice.
Ne-am umplut de mobilier nou, birouri redecorate extrem de luxos, uși noi peste tot, mochete, parcare și super parcare, aere condiționate și câte și mai câte, de zici că s-a întors cocoșul din „Punguța cu 2 bani” pe covorul CJC.
Să nu uit de unele entități economice ale CJC care sunt total ineficiente financiar, mănâncă bani buni de la CJC și de fapt sunt un „serviciu social” unde sunt angajați oameni ca să aibă și ei serviciu, că doar au votat!
Revin, oare cât ar fi costat PUZ-ul ăla de care vorbeam? Că tot e lumea revoltată! Ca tot e încă la „butoane” lumea aceea revoltată de ani și ani de zile. Cât?
Ps: Trebuie sa fiu corect, funcționează ceva la CJC – DGASPC, chiar funcționează, datorită doamnei Belu, domnului Dinică și colectivului Direcției. Cine nu crede sa meargă prin Centre sa verifice!
Ps2: Hai să ghicim care Entitate a CJC e „vârful de lance” al cheltuielilor inoportune? Bugetul e public, iar „alte cheltuieli” e firul roșu din Buget!”, spune Florin Goidea, consilier județean în mandatul actualului președinte, Mariu Horia Țuțuianu. 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult