Magazinele Mega Image din Constanța ar putea fi închise. Protecția Consumatorilor a descoperit abateri grave

În cursul zilei de marți, 8 ianuarie 2018, CJPC Constanța a desfășurat o acțiune de control la magazinele Mega Image, plecând de la observarea reetichetării sucurilor “fresh” de portocale, care erau de fapt expirate, susțin inspectorii CJPC.

Aceștia au lăsat patru invitații, iar abaterile constatate sunt, în mare majoritate repetate, raportându-ne la actele încheiate în ultimele șase luni.

Astfel, s-au constat: promoții expirate, traduceri incomplete, informații înșelătoare, lipsa informațiilor, așa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficiențe majore la raionul de legume-fructe, etc.

Ex: cafea doar cu aromă; sosuri “de”, dar care conțin doar arome etc.

Având în vedere cele de mai sus, CJPC Constanța, analizează opirtunitatea solicitării către Regională a unei decizii de suspendare a activității pentru o perioadă de la 6 la 12 luni.

Este de mentionat faptul că, în timpul controlului, s-a încercat “remedierea” unor deficiențe, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi o ciocolată ambalata “pictată manual”, ascunzând astfel termenul de valabilitate.

Inspectorii CJPC Constanța au controlat patru magazine Mega Image.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult