AcasăActualitateÎncepe programul special “Litoralul pentru Toţi”, ediţia de toamnă - 01.09 -...

Începe programul special “Litoralul pentru Toţi”, ediţia de toamnă – 01.09 – 01.10.2016

 Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.) anunţă începerea „Litoralul pentru Toţi”, ediţia de toamnă 2016.

Programul special „Litoralul pentru Toţi” suscită, de la an la an, un interes crescut din partea turiştilor, cărora li se propun sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la cele mai avantajoase preţuri.

Pentru a veni în sprijinul turistilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale recomandate în ediţia de primavară, în funcţie de categoria de hotel.

Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: Litoralul pentru toţi – varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele sunt chiar mai mici faţă de nordul Litoralului românesc.  

De 9 ani lansăm, în această perioadă, cele mai mici tarife de vacanţă pentru litoralul românesc. Programul “Litoralul pentru toţi” se află la cea de-a 18-a editie, ca program tradiţional în care patronatele hoteliere şi cel al agenţiilor de turism şi-au dat mâna în vederea atragerii turiştilor în perioada de extrasezon pe Litoralul Românesc, în condiţiile în care nicio altă destinaţie externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă.

Ne aşteptăm la un număr de turişti mai mare în acest an, faţă de ediţiile anterioare, întrucât acest sezon este unul de record în vânzări şi imagine pozitivă, comparativ cu ultimii ani. Agenţiile de turism care participă la realizarea programului ‘Litoralul pentru Toţi’ au primit cereri pentru astfel de vacanţe cu mult timp înainte de lansarea acestuia. În plus, avem în continuare evenimente pregătite pentru această perioadă, iar vremea se anunţă foarte buna, în continuare.

Şi la această ediţie voucherul de atracţii le va permite turiştilor să aleagă dintre mai multe obiective turistice renumite din judeţ – Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Muzeul Militar Constanţa, Monumentul Adamclisi, Cetatea Histria.

De asemenea, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii oferă tarife reduse pentru turiştii care vin pe litoral în această perioadă.”, a declarat Corina Martin, preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării

Detaliile privind hotelurile si agentiile de turism participante la acest program se gasesc pe:

www.asociatia-litoral.ro

www.anat.ro