AcasăActualitateHoţii fură benzina direct din rezervoarele maşinilor

Hoţii fură benzina direct din rezervoarele maşinilor

Sîmbătă, 16 iunie a.c., ora 03.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe str. Frigului, din Constanţa, au simţit un miros puternic de benzină. Au cercetat zona şi au obsevat că din rezervorul unui autoturism Matiz, se scurge benzină. La aproximativ 15 metri, au mai descoperit  o altă maşină, din rezervorul căreia se scurgea benzină.

Cu aproximativ 3 minute înainte de a ajunge pe această stradă, pe o stradă din apropiere, jandarmii au observat un autoturism Opel, cu numere de Bulgaria, în care se aflau mai multe persoane.

Imediat patrula de jandarmi a cerut sprijinul unui echipaj auto din zonă şi împreună cu aceştia au început să cerceteze zona. În aproximativ 10 minute, pe o stradă, au observat autoturismul Opel. La apropierea de acesta, şoferul a demarat în trombă, dar a fost blocat după aproximativ 50 de metri, după nenumărate somaţii prin voce şi semnale acustice.

În portbagajul autoturismului au fost găsite 7 bidoane cu capacitatea de 5, 7,10, 20 de litri, în care se afla benzină şi o bormaşină.  Persoanele în cauză, S. Marian, de 19 ani, V.Paul, de 32 de ani şi S.Florin, de 19 ani, din Constanţa, le-au declarat jandarmilor că au sustras combustibilul prin găurirea rezervoarelor cu ajutorul bormaşinii din portbagaj.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secţiei 5 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.