AcasăActualitateHoţi din maşini, prinşi în flagrant de poliţie

Hoţi din maşini, prinşi în flagrant de poliţie

Prins în flagrant de poliţiştii Secţiei 1

 În noaptea de 07/08.07.2012 ora 01.20, în urma unei sesizări, poliţiştii Secţiei 1 s-au deplasat operativ pe strada Stejarului din municipiul Constanţa, depistând în flagrant un tânăr, care încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism.

Acesta a fost identificat în persoana unui minor de doar 14 ani, din oraş Cernavodă, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că  acesta a pătruns în autoturism prin forţarea sistemului de asigurare al portierei stânga faţă, cu intenţia de a sustrage bunuri.

La percheziţia corporală efectuată asupra sa, poliţiştii au găsit mai multe bunuri, iar în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că au fost sustrase dintr-un alt autoturism parcat în apropiere, prin acelaşi mod de operare.

Cercetările sunt continuate cu minorul în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

 Cercetaţi de poliţiştii din Mamaia, pentru comiterea a 10 furturi din autoturisme

 La data de 07.08.2012, ora 18.00, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia, au observat două persoane având asupra lor o borsetă şi un radio-CD auto. Acestea, la vederea oamenilor legii  au abandonat bunurile încercând să fugă, dar au fost prinse, imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări.

Au fost identificate ca fiind doi minori, ambii de 11 ani, din Constanţa, iar în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleiaşi zile, cei doi au sustras bunuri în valoare de peste 7000 lei, din 10 autoturisme, toate parcate în zona de sud a staţiunii.

S-a reuşit recuperarea a peste 90 % din bunurile sustrase, bunuri ce au fost predate părţilor vătămate.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora