Felicia Ovanesian, făcută praf de USR: ”Orașului i-ar fi mult mai bine fără doamna Ovanesian”

Consilierul local USR, Mihai Ochiuleț reacționează la declarația Feliciei Ovanesian, city-manager, prin care recunoaște că nu are capacitatea de a conduce o Primărie.

 

Pe pagina sa de facebook, Ochiuleț spune că relația dintre USR și Vergil Chițac ar fi mult mai bună, iar orașului i-ar fi mult mai bine fără Felicia Ovensian în primărie.

 

 

După un an de tăcere asurzitoare, presărată cu postări agresive, aroganță cât cuprinde și o activitate febrilă caracterizată prin nimic, doamna Felicia Ovanesian, city-manager-ul municipiului Constanța a grăit în primul său interviu pe care l-a acordat în această calitate.

Am așteptat cu sufletul la gură să ne spună la ce a muncit în acest an, cum și-a sacrificat zile și nopți pentru binele orașului, cum a corectat neajunsurile trecutului, dar mai ales cât de bine sună viitorul tuturor în Constanța Altfel.

Dar ce să vezi? În loc de implementarea metodică și planificată a promisiunilor din campanie și a unei strategii coerente de viitor, am aflat că este „dezastru, calamitate, Primăria este în pragul prăbușirii”, că doamna nu are „capacitatea de a conduce o Primărie”, că nu înțelege aspecte vitale din viața orașului, precum termia, și multe alte vești „excepționale” menite să le confirme constănțenilor că au făcut o alegere bună în anul 2020 iar investitorilor că treaba merge și cetatea duduie.

Toate aceste declarații aveau un sens imediat după preluarea mandatului, adică în noiembrie 2020; acum, după an pare mai mult o lamentare cauzată de propria neputință decât de moștenirea trecutului. Nimeni nu spune, nimeni nu poate susține că administrația PSD nu a lăsat urme adânci în viața cetății noastre, dar să te smiorcăi la un an de la alegeri și să ascunzi nimicul pe care l-ai făcut în spatele grelei moșteniri este totuși cam mult.

Din punctul meu de vedere, și o spun cu toată răspunderea, doamna Ovanesian s-a descalificat complet atunci când a afirmat că nu are capacitatea de a conduce o Primărie și că nu pricepe problemele vitale ale orașului. Constanța nu are nevoie de astfel de oameni, Constanța are nevoie de profesioniști capabili să rezolve și nu să se smiorcăie.

Sunt convins că relația dintre USR și primarul Vergil Chițac ar fi mult mai bună iar orașului i-ar fi mult mai bine fără doamna Ovanesian în Primărie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult