AcasăActualitateDuckadam, internat miercuri la Clinica de chirurgie cardiovasculară, condusă de dr. Brădişteanu

Duckadam, internat miercuri la Clinica de chirurgie cardiovasculară, condusă de dr. Brădişteanu

Preşedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, va fi internat miercuri la Clinica de chirurgie cardiovasculară, condusă de doctorul Şerban Brădişteanu, urmând a fi supus unor investigaţii, au declarat surse din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca.

În urma investigaţiilor, lui Duckadam i se va recomanda un tratament, au precizat sursele citate.

Săptămâna trecută, Helmuth Duckadam a fost pentru câteva zile în Spitalul Militar Central din Bucureşti pentru mai multe investigaţii, după ce recent la Constanţa a suferit o intervenţie chirurgicală minoră, cauzată de o ischemie la nivelul antebraţului drept.

La Constanţa, Helmuth Duckadam a fost internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară cu diagnosticul „insuficienţă arterială acută la antebraţul drept”. Ulterior, el a reclamat dureri, astfel ajungând la Spitalul Militar din Capitală, unde a fost investigat.

În 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sânge la mâna dreaptă, la Timişoara.

Duckadam a câştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla, când a apărat patru penaltiuri, intrând în Cartea Recordurilor. Cu „roş-albaştrii” a mai cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României. Are 133 de meciuri în prima ligă şi două selecţii la echipa naţională.