AcasăActualitate”DRUMURI JUDEȚENE CONSTANȚA” S.A, titular al proiectului „EXTINDERE CARIERA DE CALCAR GÂRLIȚA,...

”DRUMURI JUDEȚENE CONSTANȚA” S.A, titular al proiectului „EXTINDERE CARIERA DE CALCAR GÂRLIȚA, COMUNA OSTROV”, anunță luarea deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANTA

SOCIETATEA „DRUMURI JUDEȚENE CONSTANȚA” S.A., titular al proiectului „EXTINDERE CARIERA DE CALCAR GÂRLIȚA, COMUNA OSTROV “, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANTA:

NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI ȘI NU ESTE NECESARĂ PARCURGEREA CELORLALTE ETAPE DIN PROCEDURA DE EVALUARE ADECVATĂ, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “EXTINDERE CARIERĂ DE CALCAR GÂRLIȚA, COMUNA OSTROV “, propus a fi amplasat în județul Constanța, com. Ostrov, sat Gârlița, str. Stadionului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția pentru Protecția mediului, str. Unirii nr.23, Constanța, judetul Constanța, în zilele de luni-joi între orele 8-1630 și vineri între orele 8- 14 , precum și la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!