AcasăActualitateBărbat prins de jandarmi în gara Constanța cu substanțe interzise asupra lui

Bărbat prins de jandarmi în gara Constanța cu substanțe interzise asupra lui

Luni, 20.11.2023, în timpul unei misiuni de patrulare în gara din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat un bărbat care avea un comportament suspect. Jandarmii l-au legitimat și au descoperit că acesta are domiciliul in localitatea Eforie. Din cauza comportamentului și stării bărbatului jandarmii au efectuat control corporal preventiv asupra lui și au găsit o punguță de plastic care conținea 7 pachețele din staniol cu o substanță vegetală de culoare verde-oliv.

Persoana in cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde i s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.

În conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri PENTRU CONSUM PROPRIU, fără drept” , este INFRACȚIUNE și ”se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani..”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!