AcasăActualitateDouă maşini s-au ciocnit în parcarea subterană de la City Mall Constanța

Două maşini s-au ciocnit în parcarea subterană de la City Mall Constanța

Două maşini s-au ciocnit în parcarea subterană a unui mall din Constanţa. Cea care nu a respectat indicatoarele rutiere este o şoferiţă. În urma impactului, ea şi prietena cu care se afla în maşină au ajuns la spital.

Impactul dintre cele doua maşini a fost atât de violent, încât şoferiţa a fost proiectată într-un stâlp de beton.

„Eu dădeam să ies către exterior şi a apărut doamna. M-am trezit cu ea în faţă. Nu am apucat să pun piciorul pe frână nimic, mi s-a oprit motorul, au pornit avariile şi mi-a sărit airbagul (…) Cea din dreapta s-a lovit la cap”, a declarat femeia.

Şoferiţa nu a văzut indicatorul de cedează trecerea si a ieşit in fata maşinii care circula regulamentar. Ambele femei au fost duse cu Salvarea la spital.

„Conducătoarea autoturismului Fiat, pe fondul conducerii imprudente şi a neatenţiei în conducere, nu observă indicatorul cedează trecerea, pătrunde in intersecţia a a doua a aleii de parcare, unde intră în coliziune cu un autoturism (…) În urma impactului, conducătoarea autoturismului Fiat cât si ocupanta din dreapta au suferit vătămări corporale, find transportate cu ambulanţa la spital”, a declarat Gabriel Marin de la Poliţia Rutieră.

Politiştii sosiţi la fata locului au deschis deja o anchetă în acest caz, iar şoferiţa se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală.