AcasăActualitateDatoriile familiei lui Cristinel

Datoriile familiei lui Cristinel

Cristinel Dragomir, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, are toate motivele să fie mândru de soţia sa, Rodica, cu care îşi împarte terenurile şi casele achiziţionate cu trudă în ultima perioadă. An de an, biroul de avocatură al acesteia menţine liniştea financiară a familiei, după cum rezultă din declaraţia de avere a lui Cristinel.

Numai în 2011, doamna Dragomir a câştigat 66 410 lei, după ce în 2010 mai adusese în casă 44000 de lei iar în 2009, 54000 lei. Din păcate însă abilităţile soţiei lui Dragomir se limitează la chestiuni juridice şi mai puţin la cele negustoreşti. Încă din octombrie 2009 aceasta este cooptată în societatea Atlantida Grama, cea care administrează hotelul Zodiac din Constanţa. Fostul restaurant, care altădată era cartierul general al prostituatelor şi beţivilor din Tomis Nord, se transformase între timp într-o mândreţe de hotel. Se pare însă că aducerea în firmă a Rodicăi Dragomir n-a fost cea mai inspirată idee a celorlalţi doi asociaţi, Nicuşor respectiv Corina Barbu, căci bilanţul contabil depus în 2010 scoate un evidenţă un dezastru total.

În acel fatidic an, în urma managementului modern aplicat de Rodica Dragomir, societatea Atlantida Grama a înregistrat o pierdere de 592 382 lei, ajungând la un nivel al datoriilor de peste 6 250 000 lei, situaţie care se menţine şi în momentul de faţă. Referitor la acest aspect, Cristinel Dragomir, care în acelaşi an 2010 a câştigat mai mult din pariuri sportive decât din salariu, a declarat că va rezolva problema în cel mai scurt timp posibil, căci tocmai a prins un pont la o cursă de câini din Thailanda.