AcasăActualitateConstănțean, prins de jandarmi în timp ce vindea etnobotanice

Constănțean, prins de jandarmi în timp ce vindea etnobotanice

Marţi, 08 ianuarie a.c., ora 17.30, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe bulevardul Tomis, în zona Scapino, din municipiul Constanţa, a observat un bărbat care la vederea militarilor a început să se agite şi a închis în grabă o cutie metalică. A fost somat, a luat-o la fugă şi a fost prins după aproximativ 30 de metri. 

Asupra acestuia jandarmii au găsit o cutie metalică în care se aflau trei pungi cu gramaje diferite, nouă pacheţele porţionate pregătite pentru consum, cu miros suspect, aproximativ 9 grame de canabinoizi,  foiţe şi filtre pentru ţigări, două foiţe de staniol de culoare aurie, toate  pentru vînzare şi un cântar de culoare gri. Prima oară bărbatul a declarat că nu ştie ce se află în cutie, că o altă persoană i-a lăsat-o, într-un final că deţinea substanţele pentru consumul propriu.

Lui Viorel T., de 34  ani, din Constanţa i-au  fost întocmite actele de constatare a faptelor. Documentele şi substanţele descoperite asupra lui vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.