AcasăActualitateComunicat – S-a înființat filiala USR Medgidia

Comunicat – S-a înființat filiala USR Medgidia

Ca urmare a interesului public vizavi de Uniunea Salvați România în orașul Medgidia și comunele limitrofe, anunțăm înființarea filialei Medgidia a USR Constanța, care va funcționa începând cu data de 1 noiembrie 2016 în sediul din Piațeta Decebal Bloc P3, din centrul localității de pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră.

În prima ședință, președinte al filialei Medgidia a fost ales Gabriel Cateliu (27 ani), născut și rezident în Medgidia, licențiat în științe economice și cunoscut în județ ca promotor al acțiunilor de binefacere derulate de ONG-ul Community Aid Romania.

Am avut în vedere înființarea filialei USR Medgidia încă de când am decis să renunț la candidatura ca independent la Camera Deputaților și m-am alăturat Uniunii Salvați România. Am avut susținere atât din partea conducerii centrale a USR, în special a doamnei Clotilde Armand, cât mai ales de la colegii din organizația județeană USR Constanța, care duminica trecută mi-au acordat voturile lor pentru a ocupa locul 2 pe lista pentru Camera Deputaților”, a declarat Gabriel Cateliu.

Se pot înscrie în USR filiala Medgidia toți cetățenii români, indiferent unde și-au declarat adresa în cartea de identitate.

Gabriel Cateliu a pus bazele unui nucleu entuziast de colaboratori, lansând o invitație deschisă către toți cei care doresc să se implice în activitatea noii organizații:

Pe lângă membrii fondatori din orașul Medgidia și comunele limitrofe, filiala noastră are deja membri și simpatizanți din București, Constanța, Murfatlar și chiar și-a exprimat dorința de a ni se alătura o persoană rezidentă în Diaspora. Pe toți cei care își doresc să intre în echipa celor care vor schimba modul în care se face politică în România, îi invit să ne contacteze prin email office@cateliugabriel.ro sau pe pagina noastră de Facebook”.