AcasăSpecialClaudiu Palaz contraatacă

Claudiu Palaz contraatacă

Strategia de luptă pe care a adoptat-o Profesionistul Claudiu Palaz, candidat la Primăria Constanţei, pare infailibilă. După ce i-a scos definitiv din cursă pe prinicpalii săi contracandidaţi Gheorghe Donţu, din partea Partidului Ecologist şi Sorin Horaţiu Belu, din partea Partidului Verde, Palaz şi-a îndreptat armele şi asupra candidaţilor mai slab cotaţi, Radu Mazăre şi Gigi Chiru. Astfel, sub numele de cod „ziua speranţei”, Palaz a trimis mail-uri către constănţeni prin care scoate la iveală legătura periculoasă dintre cei doi. Iată dezvăluirile şoc, care îl propulsează pe Profesionist în fotoliu de primar, din primul tur şi cu un scor de peste 75%.

 „Un vot pentru Chiru = un vot pentru Mazăre

Dovada înţelegerii Chiru-Mazăre este:

 În data de 1 septembrie 2011, încă locuitor al oraşului Eforie, Gigi Chiru a declanşat procedura de suspendare din funcţie a primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre. În trei luni de zile, potrivit declaraţiilor sale, a strâns aproximativ 80% din totalul semnăturilor necesare pentru suspendarea lui Mazăre (53.865 dintr-un total de aproximativ 70.000). Cu totul inexplicabil, în data de 30 noiembrie 2011, Chiru a suspendat procedura de strângere de semnături. Dacă ar fi menţinut ritmul lunar de peste 17.000 de semnături strânse, la finele lunii decembrie Gigi Chiru ar fi colectat toate semnăturile necesare pentru suspendarea lui Radu Mazăre. Ce l-a oprit pe Gigi Chiru din demersul său, probabil că numai Radu Mazăre ştie.

 

În luna februarie a anului 2012, Gigi Chiru îşi face buletin de Constanţa. Adresa de domiciliu a lui Chiru este una şi aceeaşi cu cea a sediului în care funcţionează primăria sa de jucărie (Primăria constănţenilor), respectiv bulevardul Tomis nr. 30. Deci, domiciliul lui Gigi Chiru este fictiv. Stă acolo pe hârtie dar locuieşte în Eforie.

Mai mult decât atât, clădirea aparţine unui om de afaceri aflat în imediata apropiere a lui Radu Mazăre, Alexandru Marin.

Dacă Gigi Chiru ar fi fost serios şi sincer în demersul său de a candida la funcţia de primar al municipiului Constanţa, ar fi trebuit să deţină buletin de Constanţa înaintea declanşării demersului de suspendare a lui Radu Mazăre iar după transformarea sa din locuitor al oraşului Eforie, în cetăţean al municipiului Constanţa, ar fi trebuit să locuiască efectiv la adresa din buletin şi nu la cea din Eforie.

Dovezile suplimentare ale înţelegerii Gigi Chiru-PSD-Radu Mazăre sunt:

1.      Fratele său este primarul PSD al comunei Lumina care şi-a păstrat culoarea politică, în ciuda promisiunilor făcute de Gigi Chiru că va trece la PDL. De fapt, niciodată nu s-a pus problema trecerii sale.

2.      Recomandarea publică făcută de Gigi Chiru directorilor PDL din judeţul Constanţa de a colabora cu Guvernul USL, practic de a i se subordona lui Radu Mazăre, preşedintele PSD Constanţa.

3.      Cât timp a fost directorul Inspectoratului de Stat în Construcţii nu a demolat nici o construcţie ilegală (toate construcţiile ilegale sunt ridicate cu buna ştiinţă a lui Mazăre) în municipiul Constanţa sau staţiunea Mamaia.

4.      L-a susţinut şi numit în calitate de candidat al PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa pe Florin Gheorghe (prieten apropiat cu Alexandru Marin, proprietarul clădirii unde Gigi Chiru îşi are domiciliul fictiv din municipiul Constanţa), un fost membru al PDL, exclus din partid în anul 2008 pentru colaborare cu PSD, care a votat cot la cot cu Radu Mazăre toate proiectele primarului Constanţei din Consiliul Local, revenit recent în PDL.

5.      Este susţinut de un om de afaceri aflat în imediata apropiere a lui Nicuşor Constantinescu.

 

Aşadar, este clar.

Pe 10 iunie, dacă votezi Chiru, votezi Mazăre.