AcasăActualitateBuletin de presă Poliţia Constanţa. Activitatea în ultimele 24 de ore

Buletin de presă Poliţia Constanţa. Activitatea în ultimele 24 de ore

-La data de 11 decembrie a.c., ora 16.00 poliţiştii din Pantelimon, au identificat şi scos din trafic un autoturism care era condus de un bărbat de 32 de ani, din localitate. Trecând la controlul autoturismului, poliţiştii au identificat mai multe componente metalice, pentru care nu s-au putut prezenta documente justificative.  

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acestea provin de la sistemul de irigaţii de pe raza localităţii Gălbiori.

Suspectului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, fiind cercetat în stare de libertate, bucăţile metalice fiind ridicate în vederea confiscării.

-La data de 11 decembrie a.c., poliţiştii din Ciobanu au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din localitate, despre faptul că persoane  necunoscute i-au sustras din locuinţă mai multe bunuri şi diverse obiecte de îmbrăcăminte, în valoare totală de 400 lei .

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea suspectului, ca fiind un tânăr de 17 ani, din localitate. Asupra celui în cauză au fost găsite bunurile sustrase, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, cu suspectul în stare de libertate, pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale.

-La data de 11 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Constanţa, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe o alee din municipiu, a fost îmbrâncită şi i s-a smuls poşeta de pe umăr, de către un bărbat, după care a fugit.

Deplasaţi cu operativitate la locul indicat, în urma verificărilor efectuate, s-a reuşit identificarea suspectului, ca fiind un tânăr de 16 ani, din localitatea Poarta Albă.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiu, care au reţinut tânărul pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

-La data de 11 decembrie a.c.,  poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Municipiului Mangalia, au identificat pe I. Ferit, de 25 de ani, din Mangalia, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis mandat de executare a pedepsei, la data de 07.12.2012, pentru infracţiuni la regimul rutier.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vederea executării pedepsei.

-La data de  11 decembrie a.c., ora  13.10, poliţiştii din Negru Vodă au fost sesizaţi  de un bărbat de 41 de ani, din Darabani cu privire la faptul că în noaptea de 10/11.12.2012  persoane necunoscute i-au sustras obiecte metalice, din curtea locuinţei.

Echipa operativă deplasată la locul indicat, a constatat că, în curtea localnicului s-a pătruns prin escaladarea gardului, de unde s-a sustras un utilaj metalic folosit în agricultură.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat suspectul de comiterea furtului, ca fiind un tânăr de 19 ani, din localitate. Prejudiciul în valoare de 500 lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţi vătămate.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind cercetat în stare de libertate