Bărbatul din localitarea Săcele, care și-a omorât fiica, arestat preventiv pentru 30 de zile

La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Săcele din judeţul Constanţa a fost găsit cadavrul  unei tinere, alături de un bărbat în stare comatoasă, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

A fost stabilit faptul că persoana decedată este o minoră de 15 ani, iar bărbatul transportat la spital este tatăl ei, în vârstă de 47 de ani.

Din probatoriul administrat în cauză, procurorul criminalist a stabilit faptul că minora ar fi decedat prin asfixiere mecanică.

La data de 23 ianuarie a.c. bărbatul a fost externat din Spitalul Judeţean Constanţa, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 24 ianuarie a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanţa.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale, continuă cercetările sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de omor şi violenţă în familie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult