AcasăActualitateAutoturismul unor tâlhari, blocat în trafic de poliţiştii constănţeni

Autoturismul unor tâlhari, blocat în trafic de poliţiştii constănţeni

La data de 30 iulie a.c., ora 13.00, ofiţerii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi de către o turistă în vârstă de 55 ani, din municipiul Caransebeş, judeţ Caraş-Severin, cu privire faptul că în jurul orei 12.30, în timp ce se deplasa pe bulevardul Al. Lăpuşneanu, pe trotuarul adiacent parcului Tăbăcărie, a fost acostată de către un tânăr care i-a smuls de la gât două lanţuri din aur de aproximativ 15 g, apoi a fugit cu un autoturism în care se mai aflau 3 persoane.

Poliţiştii au demarat cu operativitate procedurile legale, în mai puţin de o oră autoturismul fiind depistat şi blocat în trafic, în zona Aqua Magic, din Staţiunea Mamaia.

În interiorul acestuia au fost identificaţi patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, din Sibiu, iar în urma investigaţiilor efectuate oamenii legii stabilind ca suspect de de comiterea faptei O.A.O., în vârstă de 17 ani.

La controlul corporal şi al autoturismului, a fost găsită suma de 1140 lei reprezentând contravaloarea lanţurilor sustrase şi amanetate, sumă ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Doi dintre cei patru tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând ca în ziua de 31.07.2012, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria C-ţa și Instanței de Judecată, cu propunere de arestare, Ceilalți doi fiind cercetați în stare de libertate.