AcasăActualitateAdrian Năstase a dat prima declaraţie. Iată ce le-a declarat procurorilor

Adrian Năstase a dat prima declaraţie. Iată ce le-a declarat procurorilor

Poliţistul care i-a salvat viaţa lui Adrian Năstase şi-a făcut doar datoria. Asta le-a spus fostul premier procurorilor care l-au audiat ieri, la spitalul penitenciar Rahova. Este prima declaraţie a lui Năstase făcută publică după tentativa de sinucidere.

Adrian Năstase a fost audiat, luni, de poliţişti şi procurori la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat. Fostul premier a stat de vorbă cu ofiţerii de la Serviciul Omoruri şi cu procurorii, în legătură cu tentativa sa de sinucidere.

Adrian Năstase le-a spus procurorilor că poliţistul care l-a salvat şi-a făcut doar datoria. Fostul premier le-a confirmat anchetatorilor că a vrut să se sinucidă cu un pistol. Declaraţiile au fost date în Spitalul Penitenciar Rahova, în faţa unor procurori şi poliţişti.

De asemenea, tot luni, Raportul Institutului de Medicină Legală a confirmă faptul că Adrian Năstase s-a împuşcat, iar cele trei răni pe care şi le-a provocat au fost superficiale. Conform aceluiaşi document, Adrian Năstase nu avea nevoie de internare într-un alt spital decât cele deţinute de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.